Skolestart i 0. klasse

Når et barn starter i skole, er det en stor forandring i familien. Som udgangspunkt skal børnene starte i 0. klasse det år, hvor de fylder 6 år.

Infomøde om SFO- og skolestart

Vi holder informationsmøde om start i SFO 1. maj/kommende 0. klasse tirsdag den 3. november 2020 kl. 17.00 på skoletorvet, hvor vi byder alle interesserede forældre indenfor (dog max en fra hver husstand) og fortæller om Trongårdsskolen, den første tid i SFO og hverdagen i 0. klasse.

Der er mulighed for at se lokalerne og møde skolens maj-team, børnehaveklasselederne og ledelsen.

28/10: Vi afvikler indskrivningsmødet som planlagt. Mødet afvikles under overholdelse af de gældende retningslinjer: 1 meters afstand mellem deltager, oplægsholdere skal holde to meters afstand til forreste række, max en forælder pr. barn og samlet max 50 deltager.

På Trongårdsskolen ønsker vi at give både forældre og elev den bedste skolestart. Den første dag i skolen er en stor dag i børnenes liv. Det er en dag, børnene ser frem til og ofte kan huske resten af livet.

Trivsel

På Trongårdsskolen vægter vi tryghed, trivsel og faglighed meget højt. En forudsætning for at lære noget er, at eleven trives. Lærerne og pædagogerne samarbejder om at skabe god trivsel både i klassen, i frikvarterne og i SFO.

0.klasse er et obligatorisk skoleår. Undervisningen er tilrettelagt indenfor 6 kompetenceområder og 3 obligatoriske emner.

Kompetenceområder

• Sprog
  • Matematisk opmærksomhed
  • Naturlige fænomener
  • Kreative og musiske udtryksformer
  • Krop og bevægelse
  • Engagement og fællesskab

Obligatoriske emner

• Færdselslære
  • Uddannelse og job
  • Sundhed- og seksualundervisning og familekundskab

I Lyngby-Taarbæk Kommune er der digital indskrivning via www.borger.dk - du skal benytte dit NemID.