Lyngby-Taarbæk Kommunes 10. klasse holder til på Trongårdsskolen

10. klasse er et tilbud til alle

Der er mange gode grunde til at vælge et 10. skoleår – det kan være fordi du gerne vil udvikles fagligt. Eller fordi du måske ikke helt ved, hvilken ungdomsuddannelse du skal vælge. Det kan også være fordi, du gerne vil forbedre dine karakterer – eller trænger til nye omgivelser og nye lærere.

Uanset hvad kan du være sikker på at møde en masse nye venner og få en masse gode oplevelser.

I løbet af skoleåret får du mulighed for at prøve mange forskellige faglige og sociale aktiviteter. Nogle er fælles for alle, andre er for den enkelte linje.

Læs mere om linjernes indhold her på hjemmesiden.

Vær opmærksom på at en linje kun kan oprettes, hvis mindst 12 elever har søgt den.

Hvis du er så uheldig, at den linje du søger ikke kan oprettes, kontakter vi dig, så du får mulighed for at vælge en anden linje eller så du kan søge din 2. prioritet i Optagelse.dk

Hvis du overvejer at gå i 10. klasse hos os, er du velkommen til at besøge os en dag, så du kan deltage i undervisningen og tale med de andre elever.

Ring og aftal en dag (PT ikke muligt pga Corona)

Vi ses
Jens Karup Bille Nørbæk, afdelingsleder

Informationsmøde

Onsdag den 19. januar 2022 kl. 17.00-19.00 holder vi informationsmøde, hvor vi byder alle interesserede elever og forældre indenfor til snak om vores tilbud og de muligheder, man har på LT10 på Trongårdsskolen.

Vi glæder os til at møde dig

Fag, timer og prøver

Øvrige aktiviteter i 10. klasse

• Brobygning:

En uge hvor du skal afprøve en erhvervsfaglig ungdomsuddannelse, med relevans for dit fremtidige valg af uddannelse/erhverv.

Brobygning er et individuelt forløb knyttet til din personlige uddannelsesplan.

Derudover vil der være mulighed for at aftale individuel brobygning/praktik samt besøgsdage på de gymnasiale ungdomsuddannelser (STX, HF og HHX)

• Obligatorisk selvvalgt opgave (OSO):

I 10. klasse skal alle lave en obligatorisk selvvalgt opgave (OSO).

Opgaven skal tage udgangspunkt i din uddannelsesplan og handle om dit fremtidige uddannelsesvalg og arbejde.

Opgaven bedømmes med en skriftlig udtalelse og med en karakter, hvis du ønsker det.

• Fælles aktiviteter:

Skolen afholder mange forskellige former for fællesaktiviteter.

Nogle af de væsentligste er:

• introturen
    • fagugen