Gå til hovedindhold
You are at:

AULA

Aula er den nye kommunikationsplatform i folkeskoler, SFO’er, fritids- og klubtilbud samt dagtilbud. Aula erstattede forældreIntra i efteråret 2019 og Børnelynet fra sommeren 2020.

 • Sådan kommer du på AULA

  Aula er tilgængelig på aula.dk og med Aula appen. Du kan ikke længere anvende ForældreIntra, intra er lukket!.

  Sådan logger du på aula.dk

  Gå til aula.dk 

  Vælg ”Forælder”

  Log ind med din ”UNI-Login”

  Første gang du logger på Aula, skal du også bruge dit NemID.

  Bruger du UNI-Login for første gang, eller har du glemt dit brugernavn eller adgangskode? Vælg ”Glemt brugernavn eller adgangskode”, og log ind med NemID. Læs mere om UNI-Login, og find vejledninger til brug af UNI-Login her.

  Sådan logger du på Aula appen

  Aula appen giver dig adgang til de samme funktioner, som du finder på aula.dk. Du kan downloade appen i App Store eller Google Play til Android eller Apple smartphone og tablets.

  Søg efter ”Aula for forældre” i App Store eller Google Play.

  Vælg den blå udgave til forældre og børn.

  Log på appen med dit NemID.

  Opret en pinkode, så du nemt kan logge på Aula appen fremover. Du kan også tilgå appen med fingeraftryk, hvis din mobil eller tablet understøtter det.

  Er du på Aula for første gang?

  Der vil være en række ting, du skal tage stilling til, hvis du ikke har været logget på Aula tidligere. Fx om skolen må tage billeder af dit barn, og hvor de må bruge dem. Ændrer du mening, kan du altid ændre dine svar under ”Min Profil” i Aula.

   

 • Find hjælp og vejledning til AULA

  Du kan få hjælp og vejledninger til, hvordan du kommer godt i gang med Aula, så læs mere på aulainfo.dk.

  Du kan få hjælp og vejledning til, at logge på AULA fx hvis du har tekniske problemer eller ikke kender dit unilogin. Læs mere på STIL.dk

  Du er også altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 45284320.

   

 • AULA skal styrke samarbejdet

  Aula skaber en naturlig anledning til at styrke kommunikationen.

  Det skal være nemmere for alle forældre at samarbejde og finde relevant indhold i Aula, uanset hvilke klasser eller afdelinger du har børn i. Derfor er der udarbejdet enkle retningslinjer for brugen af Aula for medarbejdere i Lyngby Taarbæk Kommune. Det tager naturligvis tid at få indarbejdet nye vaner og måder at arbejde på.

  Vi er fælles om at gøre Aula til en god løsning

  Vi skal hjælpe hinanden med at holde den gode tone og bruge ”Svar alle” med omtanke.

 • AULA beskytter dit barns data

  Der er stillet skrappe krav til, hvordan data opbevares og behandles. Al data i Aula gemmes i Europa. Data er kryptereret, og nøglen til krypteringen er gemt under lås og slå i Danmark.

  Ingen uvedkommende vil kunne læse de data, der er gemt i Aula. Aula har en privatlivspolitik og overholder naturligvis reglerne for GDPR.

  Læs mere mere om sikkerhed på aulainfo.dk

  Når beskeder indeholder følsomme eller fortrolige personoplysninger

  Aula beskytter oplysningerne om dit barn og dig. Hvis du modtager en besked, der indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger, skal du bruge dit NemID for at kunne læse beskeden. Det giver et ekstra lag af sikkerhed.  Hvis du skriver en besked i Aula, der indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger, skal du huske at markere beskeden som “følsom”.  Følsomme og fortrolige personoplysninger er informationer om:

  CPR-nummer

  Helbredsoplysninger

  Særlige sociale vanskeligheder

  Religiøs overbevisning

  Race og etnisk oprindelse

  Seksuelle forhold og orientering

  Strafbare forhold og domme.

  Private forhold, fx

  Indlæringsvanskeligheder

  Familiære forhold

  Sygdomme

  Skilsmisse

  Adoption

 • Baggrunden for AULA

  Aula tager sit afsæt i folkeskolereformen og er en del af det nationale brugerportalsinitiativ. Udviklingen af Aula er derfor en del af en fælles aftale fra 2014 mellem KL og den daværende regering om et digitalt løft af folkeskolerne med en læringsplatform og Aula. For at gøre det nemmere for forældrene og skabe sammenhæng mellem barnets liv lige fra vuggestuen til udgangen af folkeskolen er både skole, SFO, klub og daginstitutioner (fra 2020) en del af Aula i Lyngby Taarbæk Kommune og de fleste andre kommuner.

  Læs mere om baggrunden for Aula.